Zakelijk Vervoer

Mercedes Maybach S500

Zakelijk vervoer

Bent u op zoek naar een geschikte chauffeursdienst inclusief auto voor zakelijk- en directievervoer? Dan bent u bij VIP Cars 023 aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring op het gebied van zakelijk vervoer en kunnen u voorzien van uitmuntende service en kwaliteit. Neem geen genoegen met minder en laat ons het vervoer van u en uw zakenrelaties verzorgen. Onze vestiging in Hoofddorp ligt vlakbij de Randstad en geeft ons de mogelijkheid om binnen enkele minuten op Luchthaven Schiphol te zijn. Vanaf hier staan wij klaar om u en uw zakenrelaties te vervoeren naar iedere gewenste locatie.

Regelen van zakelijk vervoer

VIP Cars 023 is uw partner als het gaat om het organiseren van uw road show. Om het zakelijk vervoer vlekkeloos te laten verlopen, moeten wij wel weten wat waar en hoe laat uw zakelijke afspraken op die dag plaatsvinden. Om alles goed in te kunnen plannen, vragen wij u of u ons kunt bellen of mailen met de afspraken die er op het programma staan. Vervolgens plannen wij de dag zo in dat u met een gerust hart vervoerd wordt en dat u altijd op tijd bij uw afspraak arriveert.

Keuze in zakelijk vervoer

Voor het vervoer van u en uw zakenpartners kunt u kiezen uit allerlei prachtige en comfortabele auto’s. U kunt kiezen voor onze verlengde, comfortabele Mercedes S-Klasse, luxe Maybach of bij meer dan 3 passagiers voor onze Mercedes Viano. Er is voldoende keus, zowel in comfort als in ruimte. Uiteraard zijn er nog meer auto’s waar u uit kunt kiezen. Deze kunt u vinden in ons wagenpark.

Meer informatie over zakelijk vervoer

Wilt u meer informatie over zakelijk vervoer en de mogelijkheden die VIP Cars 023 u biedt? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen. Bel ons tijdens kantooruren op 023-5834785 of buiten kantooruren op 06-27571155. Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen

Graag vertellen wij u meer over de oneindige zakelijke mogelijkheden van Vipcars023, Belt of mailt u ons gerust of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Mercedes S-Klasse S350

*Deze auto hebben wij twee maal in ons wagenpark

Mercedes Viano

In de wereld van personenvervoer wordt de Viano over het algemeen gewaardeerd als beste personenbus. Mercedes Viano’s worden dagelijks overal ter wereld gebruikt voor zakelijk vervoer, artiesten, overheden etc. Dit komt doordat deze personbussen zich al jaren bewijzen als luxe en comfortabel vervoersmiddel. Bij personenvervoer met meer dan 3 personen is de Viano het beste alternatief om gezamenlijk mee te reizen. 

amsterdam-night-wallpaper