Trouwvervoer

Heeft u binnenkort een bruiloft? Dan wilt u hier uiteraard een onvergetelijke dag van maken. En dan mag prachtig trouwvervoer niet ontbreken! Bij VIP Cars 023 kunt u verschillende, prachtige trouwauto’s huren. Ook het huren van een limousine is mogelijk.

VIP Cars 023 is gevestigd in Hoofddorp, maar wij leveren onze limousines en trouwauto’s in heel Nederland. En als u dat wilt, verhuren wij ook auto’s en limousines inclusief chauffeur. Op deze manier kunt u zelf optimaal genieten van de bijzondere trouwdag en zorgen wij ervoor dat u veilig vervoerd wordt. Wij kunnen zelfs meerdere trouwauto’s en busjes tegelijkertijd leveren voor uw trouwdag. U kunt hier direct een offerte voor aanvragen.

Verschillende trouwauto’s

VIP Cars 023 biedt verschillende mooie trouwauto’s van topmerken aan. U kunt hierbij denken aan auto’s van de merken Mercedes, Bentley, Maserati, Audi en Porsche. Van bepaalde auto’s hebben wij zowel een Sedan- als een Cabriolet-versie. Wilt u graag alle auto’s zien die wij verhuren? Neem dan gerust eens een kijkje in ons wagenpark.

Andere doeleinden

U kunt onze auto’s natuurlijk ook huren voor andere doeleinden dan trouwvervoer. U kunt hierbij denken aan een ander soort feest, zoals een (school)gala, maar ook aan videoproducties of reclamecampagnes. Onze auto’s zijn voor dergelijke doeleinden uitermate geschikt.

Tevens kunt u bij VIP Cars 023 terecht voor zakelijk vervoer. Wij bieden een chauffeursdienst inclusief auto aan. Op deze manier leveren wij u uitmuntende service en kwaliteit en vervoeren wij u en uw zakenpartner naar elke gewenste locatie.

Meer informatie over trouwvervoer

Wilt u graag meer informatie ontvangen over trouwvervoer bij VIP Cars 023 of over de mogelijkheden die er zijn? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons uiteraard ook bellen. Bel ons tijdens kantooruren op 023-5834785 of buiten kantooruren op 06-27571155. Wij helpen u graag verder!

Maserati Ghibli

Huur deze supersnelle Italiaanse bolide. Bij iedere online reservering krijgt u van ons een gratis fles champagne

Mercedes-Benz Maybach

Huur nu deze luxe limousine voor trouwerij of zakelijk evenement